Bear Wildlife Experiences

3 daagse Grizzly Bear & Wildlife Watching Knight Inlet Lodge

                                                                                              Ook keuze uit 4- of 5-daags arrangementen

Grizzly Bear & Wildlife Watching is een prachtig arrangement om kennis te maken met de grizzly beren. U verblijft in de drijvende Knight Inlet Lodge, een drijvende lodge op een fantastische locatie in één van de mooiste fjorden van Canada en geheel omgeven door de natuur.


Knight Inlet Lodge: Deze drijvende lodge ligt 60 kilometer aan de ‘mond’ van de Knight Inlet in een zeer bescherm natuurgebied wat de thuisbasis is van talloze ‘Day Adventures’. De lodge bestaat al sinds circa 1940 waar van oorsprong een drijvend houthakkers kamp lag. Door diverse renovaties en uitbreidingen is het een prettig verblijf voor gasten. In The Palace, The Native House, de Lair en alle kamers zijn voorzien van houtaccenten en beschikken over prive badkamers zodat u na een indrukwekkende dag heerlijk kunt bijkomen. De sfeer is op en top Canadees!  Doormiddel van een bedbank zijn de kamers geschikt voor maximaal 4 personen. Bijna alle gebouwen hebben een lounge met houtkacheltjes zodat u gezellig de avond of koude dag doorkomt. 

- Op de kamer zijn er geen telefoons of televesies
- 14kg mag je maximum per persoon meebrengen naar de lodge, overige bagage wordt gratis voor jou bij gehouden, in de vertrekterminal in Campbell River.


Dag per dag 


Dag 1. Aankomst Campbell River

Aankomst op eigen gelegenheid in Campbell River voor de eerste overnachting, hotel Comfort Inn en suites.


Dag 2.  Campbell River > Knight Inlet Lodge

Je vertrekt per watervliegtuig voor een 30 minuten durende vlucht naar de Knight Inlet Lodge. Vandaag heeft u volop de gelegenheid om vanaf speciale platforms of vanaf de boot beren te aanschouwen. Het voorjaar (mei t/m juni) en najaar (augustus t/m oktober) zijn de beste perioden voor het zien van grizzlyberen. Ervaren lokale gidsen zullen u tijdens de excursies begeleiden. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan de vele excursies die worden georganiseerd door de lodge, bijvoorbeeld een wandeling door de natuur.


De lodge ligt in één van de meest afgelegen gebieden van British-Columbia. De lodge is omringd door fjorden, regenwoud en enorm veel wildlife. Je kunt de lodge alleen bereiken met een klein watervliegtuigje, dat je vanaf Campbell River op Vancouver Island neemt, de vlucht duurt één uurtje. Alleen de vlucht is al een belevenis op zich! Je vliegt over een prachtig, ruig regenwoud vol eeuwenoude bomen, steile rotsen en prachtige fjorden.  Bij aankomst wordt je hartelijk verwelkomt en er staan regenpakken, laarzen, verrekijkers en allerlei andere benodigdheden voor excursies voor je klaar. Je slaapt in een comfortabele kamer en het eten is er lekker. In principe kun je iedere dag van ’s morgens tot 's avonds op pad. Eten en de vele activiteiten zijn op basis van het all inclusive-principe !


Dag 3. Knight Inlet Inlodge > Campbell River

Vanmorgen vertrekt je per watervliegtuig terug naar Campbell River.Inbegrepen:

- Minimum leeftijd is 6 jaar in de periode 29.05 t/m 24.08 

- Tijdens de excursies lokale Engelssprekende gidsen.

- Verschillende beren- en wildlife excursies

- Hike door de Kwalate River Valley

- Boottocht door Glendale Cove

- Vervoer naar de uitkijkplatforms

- Retourvlucht Campbell River - Knight Inlet Lodge
- 1overnachting in het Comfort Inn & Suites in Campbell River 
- 1nacht verblijf in de Knight Inlet Lodge inclusief eigen badkamer met douche
- Inclusief $60,- fooi per persoon. Je hoeft ter plaatste geen fooi meer te geven
- Campbell River Float Plane dock naar Knight Inlet Lodge
- Welcome orientation for wildlife viewing tours
- Alle maaltijden tijdens je verblijf in de Knight Inlet Lodge (ontbijt, lunch, diner)                            U boekt dit arrangement vanaf 1.950 euro pp
- Gratis huiswijn tijdens het dinner in de Knight Inlet Lodge
- Al het transport naar bear viewing-stands en -boten
- Regenpakken, indien noodzakelijk
- Evening interpretive programs
- British Columbia Provincial Hotel Tax
- British Columbia Back Country Permit Fee
- First Nations User Fee


Wilt u langer van de grizzly's genieten? U kunt ook kiezen voor een reisduur van:

 • 4 dagen/3 nachten, waarbij u 2 nachten in de Knight Inlet Lodge verblijft.
 • 5 dagen/4 nachten, waarbij u 3 nachten in de Knight Inlet Lodge verblijft.

Vanaf 2 nachten en meer inde Lodge keuze uit de volgende mogelijkheden:
- Excursions to Johnstone Strait for marine wildlife viewing - weather permitting - on the two night program this tour is difficult to fit in
-Tours for Bald Eagle viewing and other bird life
-Tour to the upper reaches of Knight inlet for scenic viewing of the inlet
-Tours for grizzly bear viewing from the platforms or boats *From opening to August 24 inclusive the viewing is by boat, from August 25 to closing the viewing is from our platforms.**
-Excursions for other wildlife viewing depending on location and availability
-Scenic marine tour of Knight inlet
-Wildlife tracking to make plaster casts of animal prints
-Interpretive forest walk in the Kwalate Valley
-Use of kayaks on organized tours

- Dagexcursie naar Johnstone Strait

- Boottocht op zoek naar beren

- Berenexcursie naar Thompson Sound en Bond Sound
                                                     4 daagse Bear & Wildlife Watching Great Bear Lodge


Tijdens het arrangement Bear & Wildlife Watching gebruikt u de Great Bear Lodge als uw uitvalsbasis voor de wildlife-excursies. Deze drijvende lodge ligt in een geweldig fjordengebied, midden in het leefgebied van de grizzlyberen. De lodge bestaat uit 5 kamers, ieder met een eigen badkamer.


The Great Bear Lodge Uitgeroepen door National Geographic Traveller als: één van de beste avontuurlijke ervaringen ter wereld (2009)

Er is nog een mogelijkheid om per watervliegtuig naar de stille wildernis van Canada te vliegen, en onder begeleiding van deskundigen grizzlyberen te gaan bekijken.

De drijvende Great Bear Lodge ligt op 80 kml van Port Hardy, British Columbia. De volledig zelfvoorzienende lodge ligt op een uitstekende locatie voor het bekijken van dieren in het wild. Dit is een plek van spectaculaire schoonheid met ongekende stilte en rust. De lodge is niet lang geleden geheel vernieuwd en biedt acht ruime kamers met privé badkamer en goede bedden. Er is warm water, verlichting en stroom aanwezig, op natuurlijke wijze opgewekt. De gezamenlijke woon- en eetkamer is gezellig en comfortabel. Er zijn speciale camouflage- en regenpakken aanwezig alsmede verrekijkers. Aan alles is gedacht! In het voorjaar en de zomer verblijven er maximaal 10 gasten in de lodge. Tijdens het zalmseizoen verblijven er maximaal 16 gasten. Alle maaltijden zijn inbegrepen tijdens uw verblijf en van hoge kwaliteit. Er is een chef aanwezig die alles vers voor u bereidt. Elke maaltijd is een echte traktatie, waaronder soms zelfgevangen krab. Heerlijke pannenkoeken voor ontbijt of een versgebakken cookie of muffin tussendoor? Niets is te gek. Het is niet te bevatten dat dit mogelijk is op honderden kilometers afstand van de beschaving. U eet gezellig samen met de andere gasten aan tafel.

Het programma tijdens het Great Bear Lodge arrangement is druk en hierdoor krijgt u optimaal waar voor uw geld. Indien gewenst kunt u af en toe wat rust inplannen. De lodge is niet goedkoop, maar wat u er voor terugkrijgt aan maaltijden, excursies en uiteraard de unieke ervaringen, maakt het de prijs absoluut waard.


U bereikt de lodge per watervliegtuig (de vluchten zijn inclusief) na een vlucht van ongeveer een uur over de Queen Charlotte Strait. U vertrekt vanuit Port Hardy, in het uiterste noorden van Vancouver Island.


Inbegrepen:

-Grizzly Bear excursies in de ochtend en in de avond, begeleid door een bioloog;de organisatie heeft drie "bear viewing platforms" gebouwd voor het bekijken van de grizzlies nabij de paaigronden van de zalm, daarnaast bekijkt u de beren soms vanuit kleinere boten; U heeft recht op 6 uur begeleide excursies per dag, inclusief professionele uitleg van een bioloog (deskundig op het gebied van grizzlies, maar ook met kennis van de andere diersoorten;
-Normaal gesproken ziet u in mei en juni 2 tot 6 beren per dag in hun natuurlijke omgeving; in juli en de eerste week van augustus ziet u iets minder beren maar omdat u beren ziet die in het gebied "wonen" en gewend zijn aan de boten en de platforms, ziet u dezelfde beer vaak langer...vanaf de tweede week in augustus, als de zalmrun begint, ziet u gewoonlijk 3-15 verschillende grizzlies... het record voor deze periode is 28 verschillende grizzlies in een periode van 24 uur!; als u dan ook nog meeneemt dat de "coastal" grizzly tot 1000 pond kan wegen, dan heeft u een idee wat voor een prachtig schouwspel u te zien gaat krijgen...
-Uitgebreide "Gourmet" maaltijden inclusief enkele glazen goede wijn;
-Accomodatie op de drijvende lodge inclusief privé- badkamers;
-Boek snel want het afgelopen jaar waren verschillende dagen voor het hoogseizoen al in oktober uitverkocht! Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een langer verblijf op de lodge.

Dag per dag                                                                                                                         U boekt dit arrangement vanaf 2.100 euro pp


Dag 1. Port Hardy

Aankomst op eigen gelegenheid in Port Hardy.


Dag 2. Port Hardy › Great Bear Lodge (D)

Vanuit Port Hardy reist u rond 15:00 uur per watervliegtuig in ca. 45 minuten naar de drijvende Great Bear Lodge. De vlucht is adembenemend. Bij de lodge wordt u warm verwelkomd door Marg en haar team. Na aankomst en inchecken maakt u uw eerste bear watching excursie. ’s Avonds leert u tijdens een presentatie meer over de machtige grizzly en zijn habitat.


Dag 3 - 4. Great Bear Lodge (O,L,D)

Tijdens uw verlbijf in de lodge observeert u in de ochtend en vroege avond de grizzly en zwarte beren, gezeten in een bootje en onder begeleiding van een ervaren bioloog. Soms ziet u de beren op slechts enkele meters afstand. Bezoekt u deze lodge aan het einde van de zomer of begin van de herfst, dan kunt u getuige zijn van de migratie van duizenden wilde zalmen… en van de grizzly’s die zich aan dit feestmaal tegoed doen. Het spotten gebeurt dan niet per bootje maar vanaf speciale platforms. Het is mogelijk om in de middag deel te nemen aan een bootexcursie of natuurwandeling. Er zijn diverse natuurboeken aanwezig en de biologen/gidsen hebben antwoord op al uw vragen. 


Dag 5. Great Bear Lodge › Port Hardy (O)

Neem vandaag nog deel aan een laatste excursie op zoek naar beren. Na de lunch is rond 16:00-18:00 uur de terugreis per watervliegtuig naar Port Hardy.Bijzonderheden

-De kamers in Great Bear Lodge beschikken niet over telefoon of televisie.

-Dagelijkse excursies zijn afhankelijk van weersomstandigheden.

-Minimum leeftijd is 15 jaar.

-Transfer Port Hardy hotel-vertrekpunt watervliegtuig v.v.

-Transfer Port Hardy-Great Bear Lodge v.v. per watervliegtuig

-Resp. 3 of 6 overnachtingen in de Great Bear Lodge met privé badkamer•

-1 Overnachting in Port Hardy

-Volpension vanaf het diner op de 1e dag t/m de lunch op de laatste dag in
de Great Bear Lodge (geen maaltijden inbegrepen in Port Hardy)

-Drankjes, waaronder wijn en bier

-Diverse bear watching tours

-Elke dag keuze uit: wandeling onder begeleiding of een boottocht.

-Gebruik van speciale kleding en verrekijker

-Fooien.  


Wat is niet inbegrepen?

-Vervoer van en naar Port Hardy.

-De reis vanaf Vancouver naar Port Hardy per vliegtuig, ferry of bus kan door ons worden verzorgd 

 

Opmerkingen:

*Per persoon mag er 1 stuk bagage van maximaal 14 kilo worden meegenomen in het watervliegtuig.

*In Port Hardy kunt u kosteloos bagage opslaan.


  

 

 3 daagse Sonora AdventureBear & Wildlife Viewing


Het luxueuse Sonora Resort ligt op een eilandje tussen Campbell River op Vancouver Island en de kust van British Columbia. Het is een bestemming op zich. De activiteiten zijn zeer divers; van excursies op zoek naar de grizzly tot en met Wellness behandelingen in de spa!


Een zeer bijzonder en zeer exclusief arrangement. Sonora Resort ligt zeer afgelegen aan de ongerepte kust van British Columbia op Sonora Island. U bereikt het resort per watertaxi of helikopter, er zijn dus geen wegen die er naartoe leiden. Het resort is vanuit Campbell River per watertaxi bereikbaar in vijf kwartier. De vlucht per helikopter vanuit Vancouver duurt vijftig minuten. Sonora Island Resort is aangesloten bij de internationaal vermaarde keten Relais & Chateaux. De afgelegen locatie betekent zeer zeker niet dat het resort van eenvoudige aard is. Integendeel! Een verblijf in Sonora staat garant voor een exclusieve en luxe ervaring. De kamers en suites zijn prachtig en comfortabel met goede bedden en een gashaard. De sfeer in het resort is gemoedelijk dus ook gezinnen zullen zich prima vermaken. De omgeving is fantastisch voor een mooie hike of zoektocht naar het uitbundige wildlife. Gasten van het Sonora Resort krijgen in het najaar optioneel de zeldzame kans om magnifieke grizzly beren te observeren terwijl deze zalm rechtstreeks uit de wateren van de rivier plukken. Optioneel kunt u raften, of excursies maken per zodiac of helikopter. Topklasse maaltijden en sterke drank en wijn, bier, sap en frisdranken (extra kosten kunnen van toepassing zijn op sterke drank en wijn), evenals gratis draadloos internet en onbeperkt wereldwijd bellen is inbegrepen. Ook inbegrepen is het gebruik van alle voorzieningen in het resort, waaronder het verwarmde buitenbad, jacuzzi’s op het dak, mineraalbaden, tennisbanen, een bioscoop, 9 holes putting green, vliegvisvijvers (uitrusting meegeleverd), sauna’s, fitness-centre, shuffleboard, pool en Xbox. Sonora Resort biedt een rijk scala aan activiteiten en voorzieningen. Het is een plek waar mensen komen voor een once-in-a-lifetime ervaring, romantiek en ontspanning!Dag per dag                                                                                                                          U boekt dit arrangement vanaf 1.000 euro pp


Dag 1. Campbell River › Sonora Resort

Het avontuur in de wildernis van British Columbia begint met uw aankomst bij Sonora Resort per helikopter of watervliegtuig vanuit Vancouver, of per watertaxi vanaf Campbell River. Na het inchecken kunt u lekker ontspannen en u wegwijs maken in het resort. Het diner wordt bereid met lokale ingrediënten en is doordrenkt met smaken. Neem even de tijd om het hotelpersoneel te raadplegen over de activiteiten die zijn gepland de volgende dag. U kunt ter plaatse excursies toevoegen aan uw programma, afhankelijk van uw voorkeuren en schema. (D)


Dag 2. Sonora Resort

De dag start met een voortreffelijk ontbijt. Vandaag is een 1-uur durende begeleide eco-excursie inbegrepen waarbij u aan boord gaat van een zodiac-boot vergezeld door een deskundige gids. Tijdens deze bijzondere tour gaat u op zoek naar dieren in hun natuurlijke habitat. De rest van de dag kunt u genieten van de vele faciliteiten van het resort of (tegen een meerprijs) een optionele excursie maken. Outdoor enthousiastelingen kunnen wandelen, zwemmen en tennissen. Andere excursiemogelijkheden zijn onder meer heli-tours, golf, walvissen spotten, spabehandelingen, zalmvissen of bear watching. ’s Avonds worden uw smaakpapillen verwend tijdens een gastronomisch diner onder het genot van een glas goede wijn. Maak kennis met de andere gasten in een van de lounges of game room. (O, L, D)


Dag 3. Sonora Resort › Campbell River

Vandaag na een heerlijk ontbijt kun u indien gewenst wat tijd nemen om de omgeving rond het resort te verkennen. Of leer vissen op zalm of maak tegen een meerprijs een van de andere kortere ochtendexcursies. Geniet van een smakelijke lunch voordat u het resort verlaat. (O, L)Inbegrepen:

-1 of 2 Overnachtingen in Sonora Resort

-Volpension vanaf het diner op de 1e dag t/m de lunch inclusief (alcoholische) dranken op de laatste dag

-1 Uur durende wildlife excursie per Zodiac (alleen inbegrepen bij een verblijf van 2 nachten)

-Gebruik van alle resortfaciliteiten

-Milieubelasting

-Transfer Campbell River-Sonora Resort v.v. per watertaxi 


 Wat is niet inbegrepen

-Vervoer van en naar Campbell River

-Transfer Vancouver-Sonora Resort v.v. per helikopter (vluchtschema op aanvraag) (€ 471,- p.p. per enkele reis).

-Vervoer naar heliport niet inbegrepen: gratis parkeren mogelijk bij heliport

-Optionele 5 uur durende bear watching excursie € 428,- p.p. (alleen beschikbaar in de periode 15.08-15.10, min. leeftijd 8 jaar)

-Fooien (ca. CAD 60 p.p.p.n.).  

-Zalm vissen

-Berenexcursie per zodiac. 
 


 3 daagse Grizzly Bears of Toba Inlet Homfray Lodge

                                                                                               Ook boekbaar in 4- of 5-daags natuurarrangement


Tijdens dit arrangement is de Homfray Lodge uw uitvalsbasis op zoek naar de grizzly beren. De lodge is gelegen in de prachtige wateren van de Desolation Sound.Dag per dag


Dag 1. Powell River/Lund › Homfray Lodge

Aankomst op eigen gelegenheid op Powell River Airport waarna een transfer volgt naar de haven van Lund. Of u parkeert uw auto bij de haven van Lund. Per watertaxi vertrekt u vanuit de haven naar de comfortabele Homfray Lodge. Bij aankomst wordt u eerst welkom geheten en volgt er een oriëntatie briefing waarin de activiteiten voor de komende dagen besproken worden (D). 


Dag 2. Homfray Lodge

Na het ontbijt vertrekt u voor een zes uur durende excursie op zoek naar de grizzly beren. U vertrekt per boot naar de Toba Inlet waar de ervaren Klahoose First Nation gidsen u op traditionele wijze welkom heten. Een korte rit per minibus brengt u naar de eerste 'viewing platforms', van waar u de grizzlyberen kunt observeren in hun natuurlijke habitat. De gidsen zullen u alles uitleggen over deze prachtige dieren en de omgeving. Een picknick lunch is inbegrepen. Na de lunch wordt u teruggebracht naar de lodge. De rest van de dag is ter vrije besteding. Er zijn genoeg activiteiten te ondernemen als kajakken, paddle boarding of vissen (O,L,D). 


Dag 3. Homfray Lodge › Powell River/Lund

Na het ontbijt eindigt dit arrangement. U heeft nog wat tijd om te ontspannen alvorens u per watertaxi teruggebracht wordt naar de haven van Lund (O). 
Bijzonderheden

 • Minimum leeftijd is 6 jaar.
 • Dit arrangement wordt uitgevoerd van 30 augustus t/m 11 oktober.
 • Dagelijkse excursies zijn afhankelijk van weersomstandigheden.


Wilt u langer van de grizzly's genieten? U kunt ook kiezen voor een reisduur van:

 • 4 dagen/3 nachten 
 • 5 dagen/4 nachten

 

 

 

 

Highlights

 • Zeldzame Spirit Beer
 • Spectaculaire wildlife excursies

Grizzly & Spirit Bear Viewing (Spirit Bear Lodge)

4-daags natuurarrangement

Maak kennis met de grizzlybeer en de spirit beer met dit prachtige arrangement. U verblijft in de Spirit Bear Lodge gelegen in een ongerept, prachtig natuurgebied.

 


Maak kennis met de grizzlybeer en de spirit beer met dit prachtige arrangement. U verblijft in de Spirit Bear Lodge gelegen in een ongerept, prachtig natuurgebied. 

Dag tot dag

Vancouver › Bella Bella › Spirit Bear Lodge

U vertrekt per vliegtuig, vanaf de Vancouver South Terminal, voor een korte vlucht naar Bella Bella. Vanuit hier vertrekt u per watertaxi naar de Spirit Bear Lodge waar u aan het einde van de middag aankomt. De boottocht naar de lodge is al adembenemend. 's Avonds na het diner worden de plannen voor de volgende dag besproken (D).

Spirit Bear Lodge

Na het ontbijt wacht de eerste excursie op zoek naar de grizzly beren op u. U vertrekt per boot naar het leefgebied van deze machtige beren onder begeleiding van een ervaren gids. U bezoekt verschillende leefgebieden van de grizzly beren en ziet de spectaculaire watervallen van de Carter Inlet. Aan het einde van de dag keert u terug naar de lodge (O,L,D). 

Spirit Bear Lodge

Vandaag is het zo ver, na het ontbijt vertrekt u per boot op zoek naar de spirit beer. Onder begeleiding van een ervaren gids gaat u naar de leefomgeving van deze zeldzame beer. Naast de boottocht zult u ook te voet naar verschillende 'viewing platforms' gaan om de spirit beer te observeren in hun natuurlijke habitat. Aan het einde van de dag keert terug in de lodge O,L,D).

Spirit Bear Lodge › Bella Bella › Vancouver

Aan het einde van de ochtend vertrekt u per watertaxi naar Bella Bella voor een aansluitende vlucht naar Vancouver (O). 

Verdere info

Bijzonderheden

 • Minimum leeftijd is 12 jaar.
 • Dagelijkse excursies zijn afhankelijk van weersomstandigheden.
 • Dit arrangement wordt uitgevoerd van juni t/m begin oktober

Excursiemogelijkheden

De genoemde excursies zijn inbegrepen. 

Verlenging

U kunt ook kiezen voor een verblijf van:

 • 5 dagen/4nachten
 • 6 dagen/5nachten 

Highlights

 • Verblijf in spectaculair landschap
 • Wildlife spotting
 • Voortreffelijke service
 • All Inclusive
 • Watervliegtuig

Nimmo Bay Wilderness Resort

4- of 5-daags natuurarrangement

Langs de verlaten kust van British Columbia ligt midden in de wildernis het unieke Nimmo Bay Wilderness Resort. Geniet van voortreffelijke service terwijl u op zoek gaat naar grizzly beren, zwarte beren en walvissen.

€ 6600,-   p.p. 
(excl. intercontinentale vluchten)OfferteAlle informatie ↓


Langs de verlaten kust van British Columbia ligt midden in de wildernis het unieke Nimmo Bay Wilderness Resort. Geniet van voortreffelijke service terwijl u op zoek gaat naar grizzly beren, zwarte beren en walvissen.

Dag tot dag

Port Hardy Airport › Nimmo Bay Wilderness Resort

Vanaf Port Hardy Airport vertrekt u per watervliegtuig naar het luxe Nimmo Bay Resort, midden in de wildernis van het Great Bear Rainforest. Na een korte vlucht van ca. 20 minuten komt u aan het eind van de dag aan bij dit unieke resort. Geniet van een heerlijke maaltijd bereid met uitsluitend verse en lokale ingrediënten en ontspan bij het vuur buiten op het dek dat uizicht biedt over de baai (O, L, D).

Nimmo Bay Wilderness Resort

Het intieme resort, gerund door de familie Murray, bestaat uit negen uit hout opgetrokken, comfortabele chalets die uitzicht bieden over de omringende wildernis. Tijdens uw verblijf zal het u aan niets ontbreken. In uw chalet staat een volledige gevulde minibar tot uw beschikking en u kunt kosteloos gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten. 

Nimmo Bay Wilderness Resort › Port Hardy

Dompel u vandaag nog onder in de schoonheid en rust van de unieke wildernis en geniet van de voortreffelijke service van dit resort. Aan het einde van de dag vertrekt u per watervliegtuig naar Port Hardy Airport (AI).


 

Verdere info

Bijzonderheden

 • Dit arrangement wordt uitgevoerd van mei t/m oktober.
 • Vertrek op maandag bij het 4-daagse pakket en elke donderdag bij het 5-daagse pakket .

Verlenging

U kunt ook kiezen voor een verblijf van:

 • 5 dagen/4 nachten 

 

Pathways of the Algonquin

3-daags actief arrangement

Bent u de avontuurlijke reiziger die op zoek is naar rust en eenvoud in de natuur? Kies dan voor een driedaags verblijf in de Algonquin Log Cabin in het Algonquin Provincial Park, een indrukwekkend natuurgebied met bossen en vele meren. U leert kanovaren en v ... lees verder ↓

 

Highlights

 • Natuur
 • Wildlife
 • Back to basic
 • Kanotocht

€ 505,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten

Prijsinfo

Offerte 


Bent u de avontuurlijke reiziger die op zoek is naar rust en eenvoud in de natuur? Kies dan voor een driedaags verblijf in de Algonquin Log Cabin in het Algonquin Provincial Park, een indrukwekkend natuurgebied met bossen en vele meren. U leert kanovaren en vaart onder begeleiding. Ook maakt u wandelingen met een gids. In de maand juni hebt u de meeste kans om elanden te zien. 

Dag tot dag

Algonquin Provincial Park 

Het Algonquin Provincial Park, drie uur ten noorden van Toronto, is een magnifiek wildernisgebied met heldere rivieren en meren. Het is bij uitstek geschikt om per kano te verkennen. Na aankomst in het begin van de middag geniet u van een lunch op de patio. Daarna stapt u in de kano  voor een tochtje naar Kitchie Island. Hier maakt u een fascinerende begeleide wandeling. Bij terugkomst in de Algonquin Log Cabin is de rest van de middag vrij. 's Avonds is er een authentiek Canadees diner en gaat u de bossen in. Wie weet, hoort u het huilen van een wolf (L,D).

Agonquin Provincial Park

U wandelt naar de Lookout Bluff; van bovenaf is het uitzicht over de Algonquin Lakes adembenemend. De middag brengt u door bij de lodge. U kunt zwemmen in het meer of aan een workshop deelnemen. Tegen de avond peddelt u per kano naar een plek om te genieten van de zonsondergang en dineert u bij het kampvuur, onder de heldere sterrenhemel (O,L,D).

Algonquin Provincial Park › Toronto

Neem deel aan een vroege kanotocht (optioneel), vóór het ‘maple syrup cookout breakfast’. De laatste uurtjes in het park ontdekt u de wateren per kano en sluit u uw verblijf in de lodge af met een barbeque lunch (O,L).

Verdere info

Bijzonderheden

 • Dit arrangement wordt uitgevoerd van mei t/m oktober.
 • Er is geen elektriciteit aanwezig in de cabin.

Reisleiding

Tijdens de excursies lokale Engelssprekende gidsen.
 

 

 

Grizzly Bay Floating Lodge

5-daags natuurarrangement

Bij een trip die u zich achteraf nog jaren zult herinneren omdat u hopelijk flink veel wildlife gaat zien past een onconventioneel verblijf om uw ervaring te verrijken. U overnacht in een volledig ingerichte tent, op het water! Temidden van waar de actie zich ... lees verder ↓

 

Highlights

 • Overnachten in een floating lodge
 • Hike door de natuur
 • Per jet boat op zoek naar beren

INDICATIEPRIJS€ 4350,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten

Prijsinfo

Offerte 


Bij een trip die u zich achteraf nog jaren zult herinneren omdat u hopelijk flink veel wildlife gaat zien past een onconventioneel verblijf om uw ervaring te verrijken. U overnacht in een volledig ingerichte tent, op het water! Temidden van waar de actie zich gaat afspelen, in de oogverblindende natuur. Bovendien is de sterrenhemel hier geweldig. Het enige wat nog op het wensenlijstje staat is een portie geluk om beesten te spotten.

Dag tot dag

Pyna-Tee-Ah Lodge › Grizzly Bay Floating Lodge

U reist op eigen gelegenheid naar de Pyna-Tee-Ah Lodge. Van daaruit wordt u naar uw floating lodge gebracht voor uw glamping avontuur. Op een platform, dat drijft, maar wel voor anker ligt in het water, zijn een aantal canvas-tenten opgezet. Elke tent heeft privé-faciliteiten, vaste bedden en een klein zitje buiten voor de tent. Zo'n tent vormt de komende vier nachten uw verblijf. Tevens is er een diner-tent. Waar gastronomische maaltijden voor u worden bereid. Omgeven door water, natuur en rust om de beslommeringen van alledag snel te vergeten. In de namiddag maakt u uw eerste tocht op zoek naar beren (D). 

Grizzly Bay Floating Lodge

U stapt vandaag aan boord van een jetboat. U vaart snel stroomopwaarts om vervolgens langzaam de rivier af te zakken en haar zijtakken te verkennen. Houd uw camera gereed, want het dierenrijk is hier divers. grizzlyberen, arenden, wolven en zwarte beren komen hier onder andere voor. Tijdens de lente en zomermaanden ziet u wellicht de beren aan de waterkant, jagend op forel of andere vissen. Tijdens de maanden september en oktober vindt de jacht op zalm plaats om de honger te stillen. Dit trekt overigens ook andere dieren zoals de wolf en de adelaar naar de rivier. De volgende dag, dag 3, maakt u een wandeltocht onder begeleiding van een gids. Deze gids zal u veel vertellen over de beren die u met een beetje geluk onderweg tegenkomt, maar ook over de planten en vogels die van dit bijzondere deel van de wereld het ecosysteem vormen. Op dag 4 stapt u weer aan boord van de jetboat. U verkent Quesnel Lake en legt een prachtige route af met tevens een schitterende waterval, een extra cadeautje van moeder natuur (O,L,D).

Grizzly Bay Floating Lodge › Pyna-Tee-Ah Lodge

Na een laatste ontbijt bij uw drijvende lodge wordt u teruggebracht en komt dit avontuur ten einde. 

Verdere info

Bijzonderheden

 • Minimum leeftijd is 12 jaar.
 • De excursies kunnen ter plaatse aangepast worden vanwege de weersomstandigheden. 

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies zijn inbegrepen.

Vertrekdata

Vertrek data in 2020:

 • Juni: 18, 22, 28
 • Juli: 3, 8, 13, 18, 23, 28
 • Augustus: 2, 7, 12, 17, 22, 27
 • September: 1, 6, 11, 16, 21, 26
 • Oktober: 1, 5,11

 

 

Whales & Grizzly Bears Viewing

5-daags natuurarrangement

Met het Kingfisher's Base Camp als uitvalsbasis verkent u de schitterende wateren en omgeving van Vancouver Island per kajak en te voet. U geniet van de overweldigende natuur, maar uiteindelijk bent u hier natuurlijk voor meer gekomen... Een ontmoeting met ee ... lees verder ↓

 

Highlights

 • Avontuurlijk overnachten in een tent
 • Kajakken
 • Wildlife 
 • Ervaren gids

INDICATIEPRIJS€ 1700,-   p.p.
o.b.v. 2 personen

Prijsinfo

Offerte 


Met het Kingfisher's Base Camp als uitvalsbasis verkent u de schitterende wateren en omgeving van Vancouver Island per kajak en te voet. U geniet van de overweldigende natuur, maar uiteindelijk bent u hier natuurlijk voor meer gekomen... Een ontmoeting met een orka, walvis of grizzly beer zou de ervaring naar een hoger en onvergetelijk niveau brengen!

Dag tot dag

Aankomst Port McNeill

U arriveert (op eigen gelegenheid) in Port McNeill. 's Avonds vindt een briefing plaats en vertelt uw gids u wat voor moois er de komende dagen te wachten staat. 

Port McNeill › Kingfisher's Base Camp

Vroeg in de ochtend begint het echte avontuur. U stapt aan boord van de watertaxi en wordt naar het kamp gebracht waar u de komende drie nachten verblijft. U slaapt in een tent met houten ondergrond op campingbedden. In het centrale gebouw vindt u de eetplek en keuken, en tevens een safari-stijl douche (douche met emmer). Vanmiddag staat uw eerste kajaktocht op het programma en dus ook de eerste kans om wildlife te ontmoeten (L,D).

Kingfisher's Base Camp

Deze twee dagen staan in het teken van kajakken. Uw kajak glijdt over de waterspiegel en u geniet van de fantastische natuur en prompt ... ziet u een orka! De orka's en ook bultrugwalvissen laten zich regelmatig zien in deze wateren. Maar het is hier ook een walhalla voor talrijke zeevogels, arenden en zeehonden. De lunches vinden onderweg plaats op idyllische verlaten strandjes (O,L,D).

Kingfisher's Base Camp › Port McNeill

U vertrekt in de ochtend per boot naar een plek waar u met een beetje geluk de grizzlyberen zult spotten. U trekt er te voet op uit om ze van zo dichtbij mogelijk te zien. De gids vertelt u trots over de geschiedenis en leefgewoonten van de beren. Daarna komt een pracht avontuur ten einde in Port McNeill (O,L). 

Verdere info

Bijzonderheden

 • We raden u aan om een nacht aan het einde in Port McNeill bij te boeken
 • Voor een basis kampeer- en kajakuitrusting wordt gezorgd
 • Minimum leeftijd is 15 jaar.

Deelnemers

Maximaal 10 gasten met 3 gidsen. 

Vertrekdata

Vertrekdata in 2020:

 • Juli: 3, 10, 17, 24, 31
 • Augustus: 7, 14, 21, 28
 • September: 4, 11 

 

Bear Claw Lodge

4-daags natuurarrangement

Een echte 'hideaway', in het noorden van British Columbia, diep verborgen in de beboste omgeving en gelegen aan de rivier Kispiox. Doe in deze lodge zoveel, of zo weinig als u wenst en geniet bovenal van de rust die u hier vindt. De gastvrije familie zal ervo ... lees verder ↓

 

Highlights

 • Verscholen in het hoge noorden van Canada
 • Rust, ruimte en natuur
 • Vele activiteiten mogelijk en inbegrepen

INDICATIEPRIJS€ 1850,-   p.p.
o.b.v. 2 personen

Prijsinfo

Offerte 


Een echte 'hideaway', in het noorden van British Columbia, diep verborgen in de beboste omgeving en gelegen aan de rivier Kispiox. Doe in deze lodge zoveel, of zo weinig als u wenst en geniet bovenal van de rust die u hier vindt. De gastvrije familie zal ervoor zorgen dat u zich hier thuis voelt en u tevens driemaal per dag zalige maaltijden voorzetten. Hier wacht u een mooie ontsnapping aan het leven van alledag.

Dag tot dag

Aankomst Bear Claw Lodge

Op twee uur rijden vanaf New Hazelton aan de oever van de Kispiox River vindt u deze charmante lodge. De ligging is subliem, omgeven door machtige bergpieken en bossen, in de vallei bij de rivier. Doordat de lodge vrij noordelijk ligt, in de staat British Columbia is het hier tijdens de zomermaanden maar liefst 17 uur lang licht. En in de winter treft u de lodge vaak bedekt onder een witte deken van sneeuw. De lodge heeft een gezellige uitstraling en het gebouw is grotendeels opgetrokken uit timberhout, wat de warme sfeer versterkt. Of u nu een boekenwurm of actieveling bent, de lodge met huiselijke sfeer bevalt velen goed. U arriveert in de middag en wordt welkom geheten door de familie Allen. Al vijf generaties lang woont deze familie in de Kispiox-vallei. U neemt gelijk de komende dagen door en bespreekt welke activiteiten u wilt gaan ondernemen. Daarna wacht u een heerlijk eerste diner (D).  

Bear Claw Lodge

Aan u de keuze hoe u de komende twee dagen doorbrengt. Er is een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Maar zoals gezegd, ook voor pure ontspanning bent u hier aan het goede adres. Vele plekjes om de rust op te zoeken; rust en ruimte in de natuur of in de knusse sfeer van uw lodge. Daarnaast zijn er ook een sauna en hot tub in de lodge aanwezig. Wilt u eropuit? Een greep uit de mogelijkheden; de dag starten met yoga, wandelen langs de rivier door de schitterende vallei (wellicht kruist een beer nog uw pad), kajakken, paardrijden, snorkelen tussen zalmen, vissen of een culturele tour maken. Sommige activiteiten worden begeleid door gidsen en andere onderneemt u zelfstandig. Voor ieder wat wils. Verder zijn deze dagen alle maaltijden inbegrepen, inclusief in de lodge aanwezige alcoholische versnaperingen (O,L,D).

Vertrek Bear Claw Lodge

Het vertrek is daar, de trip komt ten einde. U laat de Bear Claw Lodge achter, maar de fijne herinneringen staan in uw geheugen gegrift (O). 

Verdere info

Bijzonderheden

Er kunnen tot aan 4 personen op de kamer, ideaal dus ook wanneer u met kinderen tot 15 jaar reist.

Excursiemogelijkheden

Genoemde activiteiten zijn inbegrepen. 

Verlenging

U kunt ook kiezen voor een verblijf van 5 dagen/4 nachten. 

Vertrekdata

Vertrekdata in 2020:

 • Juni: 24
 • Juli: 1, 8, 15, 29
 • Augustus: 5, 12, 19
 

 

Grizzly & Black Bear Viewing at the Pyna-Tee-Ah Lodge4-daags natuurarrangement

Aan de Quesnel River, omgeven door de overweldigende natuur van de Cariboo Mountains, is de kleinschalige Pyna-Tee-Ah Lodge gelegen. Uw verblijf voor de komende drie nachten en de uitvalsbasis op zoek naar zwarte beren en grizzlyberen. 

 

INDICATIEPRIJS€ 1750,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten

Prijsinfo

Offerte 


Aan de Quesnel River, omgeven door de overweldigende natuur van de Cariboo Mountains, is de kleinschalige Pyna-Tee-Ah Lodge gelegen. Uw verblijf voor de komende drie nachten en de uitvalsbasis op zoek naar zwarte beren en grizzlyberen. 

Dag tot dag

Pyna-Tee-Ah Lodge

Op anderhalf uur rijden vanaf Williams Lake en op drieënhalf uur rijden van Clearwater ligt de comfortabele Pyna-Tee-Ah Lodge. Op eigen gelegenheid reist u naar de lodge. Vanaf 15:00 uur is check in en bent u van harte welkom. Voor het diner is er een welkomstdrankje. Na het diner is de avond aan u (D). 

Pyna-Tee-Ah Lodge

Vandaag begint de dag heel vroeg met ontbijt om 05:00 uur. Na het ontbijt gaat u met een gids de gehele dag op zoek naar het vele wildleven wat hier leeft met natuurlijk de hoop om de zwarte beer en/of een grizzlybeer te spotten. Afhankelijk van het seizoen vertrekt u te voet of per 4-WD de vallei in. In dit gebied leven elanden, herten, wolven en beren. In het voorjaar heeft u de kans om berenjongen met hun moeder te spotten. In de zomermaanden gaat u in de bossen op zoek naar de grizzlyberen en in het najaar gaat u per boot de Cariboo River afstruinen op zoek naar de beren, in deze periode vindt ook de zalmtrek plaats. Aan het einde van de dag keert u terug bij de lodge (O,L,D).

Pyna-Tee-Ah Lodge

Na het ontbijt gaat u weer op pad op zoek naar beren en ander wildleven. Vandaag stapt u aan boord van een jetboat en vaart u over de Cariboo River. De kans is groot dat u vandaag dieren spot. Aan het einde van de dag keert u terug bij de lodge waar een drankje en een hapje op u wacht (O,L,D).

Pyna-Tee-Ah Lodge

Na het ontbijt eindigt dit arrangement en vertrekt u naar uw volgende bestemming (O).

Verdere info

Bijzonderheden

Een goede fysieke gesteldheid is een must. 

Excursiemogelijkheden

Genoemde activiteiten zijn inbegrepen. 

Vertrekdata

Vertrek data in 2020:

 • Augustus: 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31
 • September: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30
 • Oktober: 3, 6, 9, 12, 15
 • Williams Lake Pyna-Tee-Ah Lodge

 

 

 

 

 

Polar Bear Experience

5-daags natuurarrangement

Dit arrangement richt zich op het spotten van de ijsberen. De dagen in Churchill worden dan ook volledig benut voor tochten met de tundra buggy. De ijsberen zijn aan deze voertuigen gewend, zodat u ze van zeer dichtbij kunt bewonderen!

 

Highlights

 • IJsberen in 'Polar Bear Country'
 • Avontuurlijke excursies met een tundra buggy

INDICATIEPRIJS€ 3550,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten

Prijsinfo

Offerte 


Dit arrangement richt zich op het spotten van de ijsberen. De dagen in Churchill worden dan ook volledig benut voor tochten met de tundra buggy. De ijsberen zijn aan deze voertuigen gewend, zodat u ze van zeer dichtbij kunt bewonderen!

Dag tot dag

Aankomst Winnipeg

Na aankomst in Winnipeg gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. U kunt een bezoek aan het beroemde Manitoba Museum brengen of gewoon ontspannen in het hotel.

Winnipeg › Churchill

In de ochtend vliegt u naar Churchill, waar u op de luchthaven wordt opgewacht door een medewerker van onze lokale agentschap. U krijgt uitleg over het avontuur dat u te wachten staat. IJsberen zijn niet de enige attractie. U kunt ook uitkijken naar kariboes, poolvossen, arctische hazen, lemmingen, sneeuwuilen en andere arctische vogels (O). 

Churchill

Een volledige dag in ‘polar bear country’. De hele dag neemt u deel aan tochten met de tundra buggys om zoveel mogelijk oog in oog te komen met de grootste carnivoor ter wereld. Als u wilt wordt u ’s nachts wakker gemaakt, als het Aurora Borealis, ook wel bekend als het Noorderlicht, te zien is (O,L).

Churchill › Winnipeg

Een tweede dag om de ijsberen te spotten vanuit de tundra buggy. Vanaf het balkon achterop het voertuig heeft u een open en vrij uitzicht. Aan het begin van de avond vliegt u terug naar Winnipeg (O,L). 

Winnipeg

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven, waar het arrangement eindigt.

Verdere info

Bijzonderheden

Minimum leeftijd: 6 jaar

Reisleiding

Tijdens de Tundra Buggy excursie lokale Engelssprekende gids.

Excursiemogelijkheden

Twee dagexcursies (dag 3 & 4) per tundra buggy zijn inbegrepen.

Vertrekdata

2020

 • Oktober: 14, 20, 23 

Verblijf in toeristenklasse accommodaties.

ACCOMMODATIE

Winnipeg Four Points by Sheraton Winnipeg Airport 
Churchill Aurora Inn De genoemde accommodaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Indien een accommodatie is volgeboekt, zal een zo veel mogelijk gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd.

 

 

 

Lazy Bear Lodge

7-daags natuurarrangement

Tijdens uw verblijf in de Lazy Bear Lodge heeft u de unieke mogelijkheid om ijsberen en beluga's van heel dichtbij te aanschouwen. Deze reis is het neusje van de zalm voor liefhebbers van 'het andere Canada'.

 

Highlights

 • IJsberen
 • Beluga's
 • Optionele activiteiten
 • Churchill

INDICATIEPRIJS€ 4050,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten

Prijsinfo

Offerte 


Tijdens uw verblijf in de Lazy Bear Lodge heeft u de unieke mogelijkheid om ijsberen en beluga's van heel dichtbij te aanschouwen. Deze reis is het neusje van de zalm voor liefhebbers van 'het andere Canada'.

Dag tot dag

Winnipeg

Na aankomst in Winnipeg gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel.

Winnipeg › Churchill 

Na het ontbijt vliegt u naar Churchill, de 'Polar Bear Capital of the World'. U wordt door een gids van de luchthaven gehaald. Na ontvangst in de lodge ontmoet u uw gids voor de komende vijf dagen. Zijn ervaring en kennis zullen van uw reis een avontuur maken. Na het inchecken maakt u een tour door Churchill en maakt u kennis met de historie van Churchill. De middag heeft u de tijd om zelf Churchill te ontdekken. Bezoek het Eskimo Museum of het Canada Parks Museum, tijdens een interactieve presentatie in het bezoekerscentrum leert u alles over de natuurlijke historie van Churchill (O,L,D).

Lazy Bear Lodge

Vandaag gaat u een hele dag op zoek naar de ijsberen, tijdens de Hudson Bay Coastal Tour. U speurt de vlakte langs de Hudson Bay af en ziet deze bijzondere dieren langs de kust, zwemmend in het water of lekker luierend op de rotsen (O,L,D).

Lazy Bear Lodge

Vanmorgen stapt u aan boord voor een tocht over de Churchill River op zoek naar de witte walvis; de beluga. Duizenden walvissen brengen hier de zomer door en het is niet ongewoon om er meer dan honderd per tocht te zien! Deze vriendelijke dieren zwemmen tot dichtbij de boot. Daarna bekijkt u de Prince of Wales National Historic Site, het oudste en meest noordelijke stenen fort van Canada (O,L,D).

Lazy Bear Lodge

Vandaag is er tijd voor een (optionele) excursie zoals kayakken of kies voor een ca. 3 uur durende hondensledetocht (O).  

Churchill › Winnipeg

De ijsbeer voelt zich het meest thuis op de toendra en vandaag heeft u de kans om de beren in deze unieke omgeving te zien tijdens een 3 uur durende Tundra Tour. Met een comfortabel, speciaal ontwikkeld voertuig trekt u de wildernis in naar de gebieden waar de ijsberen met elkaar leven. Nieuwsgierig als ze zijn komen ze geregeld een kijkje nemen en door de ramen gluren. Na deze excursie wordt u naar de luchthaven van Churchill  gebracht voor de vlucht naar Winnipeg voor de laatste overnachting (O,L)

Winnipeg

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven, waar de reis eindigt.

Verdere info

Bijzonderheden

 • Minimum leeftijd is 12 jaar.

Reisleiding

Tijdens de excursies lokale Engelssprekende gids.

Excursiemogelijkheden

Een Cultural Heritage Tour in Churchill, Hudson Bay Coastal boottocht, Beluga Whales boottocht en Arctic Crawler Tundra Tour zijn inbegrepen.

Maak uw beleving compleet en boek onderstaande excursie(s) bij:

 • Begeleide kayaktocht op zoek naar de beluga walvis
 • Beluga AquaGliding; op een speciaal ontworpen AquaGlider 'glijdt' u door het water op zoek naar de beluga walvis.

Vertrekdata

2020

 • Juli: 11, 15, 19, 23, 31
 • Augustus: 4, 12, 16, 20, 24

 

In toeristenklasse accommodaties.

Winnipeg Inn at the Forks 
Churchill Lazy Bear Lodge 
Winnipeg Inn at the Forks Tundra Buggy Lodge at Polar Bear Point

6-daags natuurarrangement

Elk jaar verzamelen de ijsberen zich langs de oevers van de Hudson Bay in afwachting van de bevriezing van het water, zodat ze op jacht kunnen gaan. Dit creëert één van de meest spectaculaire mogelijkheden om wild te spotten. Tijdens uw verblijf in de Tund ... lees verder ↓

 

Highlights

 • IJsberen spotten tijdens hun jachtseizoen
 • Overnachten in tundra buggy

INDICATIEPRIJS€ 5950,-   p.p.
o.b.v. 2 personen
excl. intercontinentale vluchten

Prijsinfo

Offerte 


Elk jaar verzamelen de ijsberen zich langs de oevers van de Hudson Bay in afwachting van de bevriezing van het water, zodat ze op jacht kunnen gaan. Dit creëert één van de meest spectaculaire mogelijkheden om wild te spotten. Tijdens uw verblijf in de Tundra Buggy Lodge brengt u nog meer tijd door tussen de ijsberen in hun natuurlijke omgeving.

Dag tot dag

Winnipeg

Na aankomst in Winnipeg gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel bij de luchthaven. Er zijn vele toeristische attracties in de stad, zoals het Manitoba Museum en de Winnipeg Art Gallery.

Winnipeg › Churchill

In de vroege ochtend vliegt u naar Churchill, de 'Polar Bear Capital of the World'. U wordt door uw gids bij de luchthaven opgehaald. Na ontvangst staat een rondrit door Churchill op het programma. De ervaring en kennis van uw gids zullen van uw reis een avontuur maken.  (O,L,D).

Churchill › Tundra Buggy Lodge

Vandaag gaat het ijsberen avontuur beginnen met de unieke overnachting in de Tundra Buggy Lodge, een uniek rijdend hotel. De beste manier om ijsberen in het wild te spotten (O,L,D).

Tundra Buggy Lodge

Vandaag staan de ijsberen op het programma. Vanuit de tundra buggy speurt u de vlakte langs de Hudson Bay af op zoek naar de ijsberen. Vergeet vooral niet extra geheugenkaarten voor uw camera mee te nemen. Als u wilt wordt u 's nachts wakker gemaakt, wanneer u kunt genieten van de Aurora Borealis (O,L,D).

Tundra Buggy Lodge › Churchill › Winnipeg

In de ochtend gaat u voor de laatste keer de vlakte op met de tundra buggy, waarna u weer teruggebracht wordt naar de luchthaven van Churchill voor de vlucht naar Winnipeg (O,L).

Winnipeg

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven, waar het arrangement eindigt.

Verdere info

Bijzonderheden

Minimum leeftijd: 6 jaar.

Reisleiding

Tijdens de excursies lokale Engelssprekende gids.

Excursiemogelijkheden

Onderstaande excursies zijn inbegrepen:

 • 2 Dagexcursies per tundra buggy
 • Rondrit door Churchill
 • Toegang tot Parks Canada Visitor Cener in Churchill
 • Toegang to Itsanitaq Museum in Churchill

Vertrekdata

2020

 • Oktober: 8, 9, 11, 14, 16, 17.