Canada-Reizen, uw Garantie op een Geslaagde West-Canada Vakantie

Imposante bergen en kleurrijke meren, dichte bossen vol wildlife en ongeziene natuurpracht nodigen uit tot een rondreis in Canada.

Canada by Rail Tour

Toronto - Vancouver

Afreisdata 2024

Coming soon

Dag 1 : Brussel of Amsterdam – Toronto


Aankomst op de luchthaven van Toronto waar u een transfer neemt naar uw hotel in Toronto waar u 3 nachten zal verblijven. De rest van de dag bent u vrij.


Dag 2 : Toronto


In de ochtend neemt u deel aan een city tour Toronto, waaronder een bezoek aan financiële en winkeldistricten; de oude en nieuwe stadhuizen, Queen’s Park en vele meer. Optioneel kan u ook een bezoek inplannen naar de CN Tower. In de namiddag bent u vrij.


Dag 3 : Niagara Falls excursie ( 275 KM)


U verlaat Toronto in de ochtend, waar u voorbij Oakville, Burlington en Hamilton gaat voordat u aankomt in Niagara-on-the-Lake. Hier hebt u even de tijd om deze te verkennen. Daarna gaat u verder via Niagara Parkway naar de Niagara Falls. Hier hebt u voldoende tijd om mooie foto’s en enkele attracties te doen zoals bv een boottocht op de Hornflower Niagara Cruise ( optioneel). In de avond keert u terug naar Toronto.


Dag 4, 5, 6 : The Canadian ( totale tocht = 3600 km)


Deze 3 dagen bent u aan boord van de trein terwijl u richting het westen gaat. Overnachtingen zijn op de trein.


Dag 7 : The Canadian – Jasper


In de vroege ochtend komt de trein toe in Alberta met een stop in Edmonton, voordat hij verder rijdt naar Jasper. Bij aankomst in Jasper, transfer naar uw hotel. In de namiddag is er een toer doorheen Jasper National Park, met een bezoek aan Pyramid en Patricia Lake; Medicine Lake, The Maligne Canyon en Maligne Lake. Optioneel kan u een cruise doen op Spirit Island. Overnachting in Jasper.

 

Dag 8 : Jasper – Banff ( 266 km)


Vandaag reist u doorheen de Icefield Parkway met prachtige vergezichten en een stop aan de Columbia Icefield waar u optioneel een rit kan maken op een snowcoach over de Athabasca Glacier. Verder naar Banff waar u 2 nachten zal verblijven.


Dag 9 : Banff

Deze morgen is er een sightseeing tour in Banff Nationaal Park, inclusief een bezoek aan de stad Banff, Bow Falls, Tunnel Mountain, Johnston Canyon, Moraine Lake en Lake Louise. In de namiddag bent u even vrij om Banff verder op eigen houtje te verkennen.Dag 10 : Banff – Vernon

U zet de reis verder naar Yoho en Glacier Nationaal Park via Kicking Horse Canyon en de Roger Pass. Onderweg maakt u een stop bij Emerald Lake en de Spiral Tunnels. Overnachting in Vernon.


Dag 11 : Vernon – Vancouver

U reist door het rijke en vruchtbare Okanagan valley en door de Fraser River Valley richting Vancouver, waar u de komende 3 nachten zal blijven.

 

Dag 12 : Vancouver

In de ochtend neemt u deel aan een sightseeing tour in Vancouver met onder andere een bezoek aan Stanley Park, English Bay, Gastown, Chinatown, de universiteit en zo veel meer. De rest van de dag bent u vrij om de stad op eigen houtje te verkennen.


Dag 13 : Vancouver – Optioneel dagexcursie Victoria


U bent de volledige dag vrij om de stad Vancouver op eigen houtje te verkennen of u kan optioneel een dagexcursie boeken naar Victoria om een bezoek te brengen aan Beacon Hill Park, de haven en vele andere.


Dag 14 : Vancouver – Brussel of Amsterdam


U bent vrij tot uw transfer naar de luchthaven van Vancouver voor uw retourvlucht naar de door u gekozen luchthaven.

Prijs per persoon in EUR

Dubbel

SIngle supplement

Prijzen en data 2024 nog niet gekendInbegrepen :


 • 10 hotelovernachting
 • 3 nachten aan boord VIA rail ‘ The Canadian’
 • Ontbijt + 1 diner
 • Vervoer via een luxe bus
 • Sightseeing Toronto
 • Excursie Niagara Falls
 • Banff Nationaal Park
 • Sightseeing Vancouver


Niet inbegrepen :


 • Vluchten
 • Andere niet vermelde maaltijden
 • Optionele excursies
 • Fooien
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annualtie en/of bijstandverzekering