Nimmo Bay Wilderness Resort


Dag 1: Aankomst bij Nimmo Bay Wilderness Resort

 • Van Port Hardy vertrekt u in de late namiddag per watervliegtuig en geniet u van de panoramische vlucht richting het Nimmo Bay Wilderness Resort. U landt er na een korte vlucht van ongeveer 20 minuten. Na de check-in geniet u van een heerlijk diner met typische aroma’s van de westkust en kan u ontspannen op het drijvend dok met kampvuur en dromen over de avonturen die u morgen te wachten staan.


Dag 2 / 3 : Verblijf bij Nimmo Bay Wilderness Resort

  1. Bear Viewing: Een van de hoogtepunten is het spotten van beren, vooral grizzlyberen, terwijl ze op zoek zijn naar zalm in de nabijgelegen rivieren en beken.

  2. Vissen: Nimmo Bay staat bekend om zijn uitstekende vismogelijkheden. Gasten kunnen zalm en andere vissoorten vangen tijdens georganiseerde visexcursies.

  3. Watervliegtuigavonturen: De regio is beroemd om zijn spectaculaire watervliegtuigtochten. Deze vluchten bieden adembenemende uitzichten op de omliggende fjorden, bergen en regenwouden.

  4. Wandelen: Er zijn wandelpaden in de buurt van Nimmo Bay die u meenemen door de weelderige bossen en prachtige landschappen. Begeleide wandelingen zijn ook beschikbaar.

  5. Kajakken en paddleboarding: Het rustige water rond Nimmo Bay leent zich uitstekend voor kajakken en paddleboarding. Verken de kustlijn en kom dichter bij de natuur.

  6. Hot Springs Cove: Op een korte vlucht afstand van Nimmo Bay ligt Hot Springs Cove, waar u kunt ontspannen in natuurlijke warmwaterbronnen te midden van het regenwoud.

  7. Gedurende uw hele verblijf in Nimmo Bay Wilderness Resort geniet u van volpension.

   Bij uw aankomst in Nimmo Bay geniet u van een ongelofelijke selectie gegidste activiteiten en excursies met ervaren gidsen. Alles wordt voor u en uw groep op maat georganiseerd om aan uw wensen tegemoet te komen en uw dorst naar avontuur te lessen.

  Wildlife Viewing: Nimmo Bay ligt te midden van een ongerepte wildernis en biedt uitstekende mogelijkheden om wilde dieren te spotten. Denk aan beren, zeeleeuwen, walvissen, adelaars en andere dieren die zich in dit gebied ophouden.


Dag 4: Vertrek vanuit Nimmo Bay Wilderness Resort

 • Op de dag van uw vertrek neemt u afscheid van dit ongerepte paradijs.
 • U stapt aan het dok in een watervliegtuig en maakt een schitterende terugvlucht naar Port Hardy, met vertrek in de late namiddag.