Yukon reizen

Canada-Reizen, uw Garantie op een Geslaagde West-Canada Vakantie

Imposante bergen en kleurrijke meren, dichte bossen vol wildlife en ongeziene natuurpracht nodigen uit tot een rondreis in Canada.

Yukon Reizen

Natuurliefhebbers en avonturiers, opgelet! Stap buiten de gebaande paden en ontdek het ongerepte wonderland van Yukon, Canada met Canada-reizen.be. Onze Yukon-reizen beloven een opwindende reis vol adembenemende landschappen en onvergetelijke ervaringen. Welkom bij Canada-reizen.be

Betreed een wereld waar de wildernis domineert en bergen hoog boven de horizon uitsteken. In Yukon vind je de ongeëvenaarde pracht van Kluane National Park, de thuisbasis van de majestueuze Mount Logan, de hoogste piek van Canada. Verken de adembenemende Icefields Parkway, omringd door torenhoge bergtoppen en turquoise meren.

Laat je verleiden door de historische charme van plaatsen als Dawson City, waar de geest van de Klondike Gold Rush nog steeds voelbaar is. Bezoek historische nederzettingen en luister naar verhalen van goudzoekers die de wildernis trotseerden in hun zoektocht naar fortuin.

In Yukon krijg je ook de kans om de magie van het noorderlicht te ervaren. Laat je verwonderen door de dansende lichten aan de hemel terwijl je geniet van de rust van de uitgestrekte wildernis.

Onze Yukon-reizen bieden ook avontuurlijke activiteiten zoals hondensleeën, kanoën op kristalheldere rivieren en zelfs het graven naar goud, net als de pioniers van weleer. Yukon zal je hart veroveren met zijn oprechte gastvrijheid en ruige schoonheid. Stap uit je comfortzone en omarm het avontuur in Yukon. Laat onze Yukon reizen je meenemen naar de wildernis van je dromen. Durf je deze buitengewone bestemming te verkennen? De Yukon wacht op je.

In opbouw

West Canada en Yukon reis
in 23 dagen

Alaska & Yukon Wilderness reis in 22 dagen