Eastern Journey 9 dagen

Op dit Oosterse avontuur ontdek je Canada's onverslaanbare mix van charme uit de oude wereld en levendige stedelijke geneugten. De versterkte steden, kanalen en historische forten van Canada's stichtende culturen gaan comfortabel samen met kosmopolitische steden met spannende mode en eten, attracties van wereldklasse attracties en bloeiende artistieke gemeenschappen. Stedelijke stedelijke avonturen maken plaats voor de legendarische pracht van de Laurentian Mountains, de majestueuze St. Lawrence Lawrence en de prachtige Thousand Islands. Je reist langs met tulpen omzoomde waterwegen en vaar naar de voet van de donderende Niagara Falls. Deze reis biedt natuurlijke schoonheid, natuurlijke charme en stedelijke sensatie.

Taal: De afreisdata: 11 en 25 mei, 8 en 29 juni, 13 en 27 juli, 17, 24 en 31 augustus & 7 september (2024) reist u in een internationaal gezelschap en is de gids Engelstalig. Bij alle overige vertrekdata wordt de reis uitgevoerd met Duitstalige reisleiding.

Afreisdata en vanaf prijzen per persoon in EUR 2024

Single

Dubbel

Triple

Kind tem 11 jr

11/05, 25/05, 08/06, 29/06, 13/07, 27/07, 17/08, 24/08, 31/08, 07/09

1.684

1.140

1.008

Op aanvraag

Dag 1 : Brussel of Amsterdam – Toronto

U vliegt vandaag naar Toronto. Na aankomst op de luchthaven gaat u op eigen houtje naar uw hotel in het centrum, waar u kennis maakt met de reisleiding. De rest van de dag bent u vrij. Overnachting in hotel Courtyard by Marriott Toronto. ( 2 nachten)


Dag 2 : Toronto – Niagara Falls excursie

Tijdens het ontbijt leert u de andere deelnemers van de reis kennen. Na het ontbijt maakt u een stadstour door Toronto en u ziet een moderne stad van staal en glas. Na het bekijken van onder andere de parlementaire gebouwen, The Waterfront, CN toren en Chinatown rijdt u door naar de Niagara Falls. Tijdens de vrije tijd aan de Niagara Falls kan u deze prachtige watervallen bekijken en deelnemen aan verschillende activiteiten. Overnachting in Toronto


Dag 3 : Toronto – Ottawa

We laten de skyline van Toronto achter ons en rijden oostwaarts richting Ottawa. Onze route slingert vervolgens door het glooiend boerenland en volgt de rivieren en meren van de Rideau Waterway. Bij aankomst in Ottawa genieten we van een sightseeingtour door de nationale hoofdstad. De stad wordt bepaald door het Rideau Canal (door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed) en de regeringsgebouwen op Parliament Hill en biedt vele mooie bezienswaardigheden, waaronder de openbare tuinen, de Byward Market en het stadhuis. Overnachting in Ottawa – hotel Holiday Inn Parliament Hill


Dag 4 : Ottawa – Quebec City

Vanochtend reizen we langs de schilderachtige Ottawa River naar de Franstalige provincie Quebec. We rijden langs de prachtige Laurentians en volgen de Chemin du Roy Highway langs rustieke Quebecse dorpjes en historische heiligdommen. De reis van vandaag eindigt in het culturele hart van Quebec, Quebec City. We toeren binnen de muren van de oude stad en bekijken de sierlijke stadspoorten, Lower Town, de Citadel en Battlefields Park. Overnachting in hotel Ambassadeur. ( 2 nachten)


Dag 5 : Quebec

Vandaag bent u vrij om de bezienswaardigheden van dit charmante Werelderfgoed verder te verkennen. Je kunt genieten van een optionele excursie van een hele dag naar Tadoussac, inclusief 3 uur walvissen kijken op de St. Lawrence River bij de monding van de Saguenay River aan boord van een reguliere boot. Bij terugkomst bezoeken we de spectaculaire Montmorency watervallen die 30 meter hoger zijn dan de Niagara watervallen met een stroming van ongeveer 35.000 liter water per seconde (125.000 liter tijdens de lente).


Dag 6 : Quebec – Montreal

Vanuit Quebec City rijden we langs de St. Lawrence River in de voetsporen van de vroege kolonisten. Bij aankomst in Montreal bezoeken we de op één na grootste Franstalige stad ter wereld. De dynamische stad Montreal omvat de twee stichtende culturen van Canada en heeft een merkwaardige mix van geschiedenis en moderniteit. Tijdens een rondleiding door de binnenstad zien we het Olympisch Complex, het charmante Old Montreal, McGill University, de woonstraten van Mount Royal en de bruisende winkelstraten. Overnachting in Montreal in hotel Faubourg.


Dag 7 : Montreal – Toronto

De reis van vandaag brengt ons terug naar Toronto. Onderweg stoppen we in Rockport, waar je optioneel kunt genieten van een leuke en ontspannende cruise door de prachtige eilandengroep 1000. Overnachting in Toronto. Continentaal ontbijt inbegrepen. *7-daags programma eindigt met een drop-off in Toronto Downtown of luchthaven.


Dag 8 : Toronto – Brussel of Amsterdam

Vandaag gaat u op eigen houtje naar de luchthaven van Toronto voor uw terugvlucht.


Dag 9 : Aankomst Brussel of Amsterdam

Inbegrepen :


 • Toronto, Ottawa, Quebec, Montreal en Niagara Falls sightseeing tour
 • 7 nachten in de vermelde hotels of gelijkwaardig
 • 7 x ontbijt
 • Transport in een luxe 4* autocar met airco en toilet
 • Begeleiding van een Duitstalige gids


Niet inbegrepen :

 • Internationale vluchten, wij maken u graag een voorstel op
 • Andere niet vermelde maaltijden
 • Optionele excursies
 • Fooien
 • Transfer van en naar de luchthaven ( ter plaatse)
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulatie en/of bijstandverzekering

Het reisprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen. Ter plaatse kunnen noodzakelijke wijzigingen plaatsvinden of het programma kan in een andere volgorde uitgevoerd worden.

Optionele excursies : Deze kunnen geboekt bij de gids en zijn ook steeds ter plaatse te betalen via visa of mastercard. Prijzen zijn steeds per persoon en onder voorbehoud van prijswijzigingen.


 • Dag 2 : Niagara watervallen - Voyage to the Falls : 40 CAD
 • Dag 5 : Quebec - Tadoussac walvisexcursie op de St. Lawrence met bezoek naar Montmorency Waterval : 210 CAD
 • Dag 7 : Rockport - Thousand Island Cruise : 40 CAD