Canada-Reizen, uw Garantie op een Geslaagde West-Canada Vakantie

Imposante bergen en kleurrijke meren, dichte bossen vol wildlife en ongeziene natuurpracht nodigen uit tot een rondreis in Canada.

Sonora Island Resort

Liefhebbers van luxe en natuur opgelet. Een verblijf in de ongerepte natuur hoeft namelijk lang niet altijd primitief of eenvoudig te zijn. Een verblijf in het Sonora Resort bewijst dit! Dit luxe resort, onderdeel van het toonaangevende Relais & Chateaux, is het neusje van de zalm. Vanuit de jachthaven van Campbell River gaat een charter naar één van de vele eilanden tussen Vancouver Island en het vasteland namelijk Sonora Island, een prachtige vijfsterrenaccommodatie aan genaamd Sonora Resort. Dit is een zeer luxe accommodatie waar je als gast heerlijk kunt laten verwennen, maar ook, al wandelend of met een zodiac, kunt genieten van de natuur en het uitbundige wildlife. Wil je helemaal over the top? Dan is het ook mogelijk om per privé helikopter vanuit Vancouver af te reizen naar het Sonora Resort. Het resort is prachtig aangelegd op de rotskust en wordt omzoomd door gematigd regenwoud.


Pure wildernis en ongeëvenaarde luxe zijn hier perfect in harmonie

Het Sonora Resort is een geweldige accommodatie midden in de natuur van het autovrije Sonora Island. De ruigheid van de wildernis gaat hier harmonieus samen met ultieme luxe en comfort. Het eiland ligt ten noordoosten van Campbell River en bestaat uit bergen, oerbossen met eeuwenoude woudreuzen, mossen en varens. En heel veel wild. Het resort is vanuit Campbell River per watertaxi bereikbaar in 45min. De vlucht per helikopter vanuit Vancouver duurt vijftig minuten.


OP ZOEK NAAR GRIZZLYBEREN

Sonora Resort biedt een breed scala aan activiteiten maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk te relaxen. Het resort heeft een verwarmd buitenzwembad, hot tubs, een tennisbaan en fitnesscenter. Maar u bent hier natuurlijk om de natuur en haar bewoners te ontdekken. De aanwezigheid van wildlife op en rondom het eiland is enorm, er komen hier veel visarenden, zeehonden, dolfijnen, zeeotters, beren en orka's voor. U ziet ze tijdens wandeltochten of excursies per boot. Er is een scala aan activiteiten mogelijk, van diepzeevissen tot kajakken en walvisexcursies. Vanaf half augustus (het 'zalmseizoen') is de beste tijd om een excursie te maken naar de grizzly beren. Maar er is meer: u kunt zich wagen aan white water rafting, met de zodiac de zee op, op expeditie naar de gletsjer of een helikopterexcursie. Genoeg keuze dus en daarmee genoeg redenen om hier minimaal drie nachten te verblijven.