Camper reizen


Een campervakantie in Canada is de ideale manier om kennis te maken met het natuurschoon dat Canada te bieden heeft.
U heeft tijdens gans de reis de vrijheid om te overnachten waar u wilt. Let wel op dat u de campings best ruim op voorhand boekt !!

Wildkamperen mag bijna nergens.

Ook al biedt een camperreis veel vrijheid toch komt er veel bij kijken. Gelukkig hebben onze reisadviseurs veel ervaring in het reizen per camper door Canada.

U krijgt dus advies van echte specialisten! 

Als u bij ons een camper boekt, krijgt u een standard interactieve roadbook cadeau.

Al onze autoreizen kan u ook gebruiken als routevoorbeelden.

Reizen per camper is niet altijd voordeliger dan reizen per huurwagen !!

 4 personen op 1 hotelkamer met huurwagen is voordeliger om Canada te verkennen dan met een camper

 

Wat u ook kiest onze gespecialiseerde reisagenten helpen u graag op weg!

Onze prefered camperverhuurder in Canada is Fraserway. Deze verhuurder is niet alleen de grootste in Canada maar levert ook nog eens de nieuwste campers. Met keuze uit 11 verschillende truck campers en motorhomes, is er altijd een type dat bij u past! Ook voor rolstoelgebruikers heeft Fraserway een camper ontwikkeld, de A-Class wheelchair accesible.

Fraserway heeft verhuurdepots in Vancouver, Calgary, Edmonton, Whitehorse, Toronto en Halifax. Transfers van en naar het verhuurstation zijn inbegrepen bij alle airport hotels en een selectie van hotels in de diverse steden. Bij Fraserway hoeft u niet extra te betalen voor meerder bestuurders.  Op de diverse verhuur stations is vrijwel altijd Nederlandstalig personeel aanwezig om u uitleg te geven over uw camper. Hoe dan ook, u ontvangt altijd een Nederlandstalige pakket met een uitgebreide gebruiksaanwijzing over alle apparatuur in de camper. Daarnaast ontvangt ook nog routekaarten en campground informatie.

Goed verzekerd bij Fraserway!


Bij Fraserway kunt u kiezen uit verschillende pakketten die het vaak voordeliger maken dan losse onderdelen te boeken. Bij het All Inclusive pakket en Full Inclusive pakket is standaard een CDW verzekering inbegrepen waarbij het eigen risico beperkt wordt tot CA$ 750,00 per geval. U kunt het eigen risico ook afkopen met een zogenaamde CDR verzekering.
Voordelen

  • de nieuwste modellen motorhomes
  • transfers van luchthaven of hotel naar het verhuurstation zijn inbegrepen
  • u ontvangt een uitgebreide "travel kit" met kaarten en brochures
  • geen extra kosten voor tweede of derde chauffeur
  • grensoverschrijding met USA kosteloos toegestaan
  • Nederlandstalig personeel
  • u kunt uw camper 's morgens al ophalen

Van Conversion

Truck Camper TC-S

Camper C-Large

Truck Camper TC

Camper C-Small

Camper C-XLarge

Truck Camper TC-B

Camper C-Medium

Camper Overlander

Canadream is één van de grotere camperverhuurders in Canada en verhuurt campers van maximaal 3 seizoenen oud. Bij Canadream heeft u de keuze uit 5 verschillende types campers en daarnaast bestaat er ook nog een Run of Fleet programma. U heeft dan de keuze uit Run of Fleet 2, die maximaal geschikt is voor 2 personen. De andere mogelijkheid is Run of Fleet 4, deze optie is maximaal geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. U weet dan vooraf niet welk type camper u ontvangt bij aankomst op het verhuurstation, dit wordt ter plaatste bepaald.

De campers worden speciaal voor Canadream gemaakt volgens de eigen standaard van deze verhuurder. De kwaliteit van de campers is dan ook zeker goed te noemen.

U vindt de verhuurstations van Canadream in Halifax, Toronto, Montreal, Whitehorse, Calgary Vancouver en Edmonton. Afhankelijk van de bestemming kunt u een privé of shuttle transfer van en naar het verhuurstation bij boeken tegen betaling.

Canadream maakt gebruik van zogenaamde flex-tarieven, deze worden wekelijks aangepast. Is er veel aanbod van een bepaalde camper dan daalt de prijs, is er weinig aanbod meer dan stijgt de prijs. Het is ook mogelijk om een zogenaamde one way te boeken, u haalt de camper op in de ene plaats en levert deze in een andere plaats in. Hiervoor gelden wel extra drop off kosten.

MHB Midi Camper